leonardo-toshiro-okubo-jBSTNenQxok-unsplash (1)

Een van de moeilijkste talen die er zijn, is Spaans. Dat is natuurlijk logisch want het beheersen van een taal die je niet onder de knie hebt is sowieso lastig. Gelukkig biedt ons platform hierbij een passende oplossing aan. Lingua UA kan namelijk ingezet worden voor diverse correspondenties en vertalingen van de Spaanse taal. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn als het aankomt op de Spaanse taal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zullen hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste punten zodat je zeker weet dat je iets over het hoofd ziet. Mocht je naar aanleiding van onze dienstverlening toch nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes omtrent de Spaanse taal want dat is natuurlijk wel zo prettig als je hier zelf geen ervaring mee hebt.

Het schrijven van websiteteksten

Wil jij een bepaalde doelgroep aanspreken die de Spaanse taal beheerst? Dan is het goed dat je goede kwaliteit teksten op je website hebt. Dit is natuurlijk lastig als je zelf niet de taal beheerst, maar gelukkig kan Lingua UA hierbij een passende rol spelen. Als je namelijk besluit om door ons de teksten te laten schrijven betaal je per woord waardoor je goede teksten op je website kunt plaatsen die enerzijds goed te verstaan zijn en anderzijds die commercieel zijn ingestoken. Hierdoor sla je twee vliegen in één klap. Het is ook mogelijk om de teksten die momenteel op de website in het Nederlands te vertalen naar het Spaans. Hierdoor weet je zeker dat de inhoud klopt en dat is natuurlijk wel zo prettig als je op zoek bent naar goede kwaliteit teksten.

Heb jij een brief gekregen van de Spaanse overheid of van iemand uit Spanje? Dan is het goed dat je op de hoogte bent van wat er staat. Om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden om hier een beroep op te doen. We zullen om deze reden hieronder kort stilstaan bij de mogelijkheden die hierbij gepaard gaan. Hierdoor weet je precies wat er mogelijk is en wat niet. Mocht je naar aanleiding van deze pagina toch nog additionele vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van alle vragen.

kate-macate-xmddEHyCisc-unsplash